en
Taal switcher Taal switcher
Menu

Case

Jan

Expertises

Packaging Restyling illustratie

Onze oplossing

Nou zo: verschillende visuele elementen combineren, die de verpakkingen niet alleen laten opvallen in het schap, maar ook een glimlach op je gezicht toveren.

Lijntjespapier: gebruikt door Jan himself voor het maken van een boodschappenlijstje. Maakt alle Jan verpakkingen herkenbaar.

Droedels: Een kip, koe, schaap of varken in de hoofdrol! Leuk feitje: de illustrator die hiervoor werd gevraagd, maakte de droedels te mooi. Uiteindelijk heeft Pieter, onze directeur en een van de weinigen die niét met Photoshop of Illustrator om kan gaan, de droedels getekend. De boerderijdieren zorgen voor een vrolijke en vooral grappig noot op alle verpakkingen.

Foto's van Hollandse onderwerpen (zoals koeien) of klaargemaakte producten: in collage stijl. Benadrukken de Hollandse roots van het merk of zorgen ervoor dat je extreme trek krijgt in het product.

Het resultaat

Sinds de lancering in 2010 heeft Jan een explosieve groei doorgemaakt. Zo heeft Jan o.a. een spontane merkbekendheid van dik 50%. Jan staat niet alleen bekend om zijn heerlijke pannenkoeken, maar is inmiddels ook bekend van de poffertjes, American pancakes en pizzadeeg. Een resultaat waar we trots op zijn!

Het pizzadoosje

Voor iedereen die zijn inner-pizzabakker los wil laten, ontwikkelden we samen met Jan het pizzadeeg-bolletje: een bolletje pizzadeeg, die je zelf nog moet kneden tot een pizzabodem. Het doosje van het bolletje gaven wij de vorm van een echte pizzadoos, maar dan in het klein. Zo wordt het ambachtelijke pizzagevoel extra benadrukt.

Go for it! Pijl

Get in touch

Is your brand ready for an impactful product restyling? Or would you prefer to simply discuss your ideas with us? Pieter and Tessa would love to help! Feel free to contact us.